Hundepass

Vi tilbyr privat dagpass, helge- og feriepass av hunder.

Vi har selv flere hunder, og driver aktivt oppdrett av jack russell. Forholdene her er lagt opp med tanke på hold av mindre og mellomstore hunderaser. Vi tilbyr derfor ikke pass av større hunderaser ennå. Vi tar ikke inn flere enn 3 hunder til pass samtidig.

Hunden må ha gyldig vaksinasjon og vaksinasjonskort må fremvises på første besøk. Hunden må være vaksinert mot parvo og kennelhoste. Den må i tillegg være behandlet mot innvollsorm. Vi har ingen forsikring for hunder på besøk, så du må holde en egen forsikring på hunden din. Vi står heller ikke økonomisk ansvarlig for personlige eiendeler hunden har med seg hit. Vi har et godt samarbeid med Astro dyreklinikk om noe skulle oppstå.

Vi bor landlig til på gård med kort vei til flott natur, og turgåing blir gjort etter hundens behov. Vi har en stor inngjerdet eiendom pluss flere romslige, separate luftegårder på naturunderlag. Luftegårdene har egne hundehus. Hundene bor inne sammen med oss og luftes etter behov.

Hundene fores to ganger daglig. Vi fullforer med Vom og Hundemat, og mat inngår i prisen på oppholdet. Dersom hunden din skal ha annen mat enn det vi bruker til daglig, må denne medbringes. Det gis ikke fratrekk i pris om hunden har med egen mat.

Du kan når som helst ta kontakt for å høre hvordan det går. Vi vil sende meldinger/bilder under oppholdet slik at du kan følge med. Vi håper at dette kan gjøre det trygt og godt for deg som eier å overlate hunden til oss.

Levering og henting etter avtale.

Prisoversikt finnes lengre ned på siden.

Vi håper hunden din vil trives godt her, og at du kan slappe av og nyte ferien/frihelgen.

Prisliste

Vanlige hverdager : 500 kr/påbegynt dag

Helger (fre- søn): 1800 kr /helg

Skoleferier og høytider/helligdager: 600 kr/påbegynt dag

Dagpass uten overnatting: 400 kr/pr dag

  • Ved langtidsopphold utover 14 dager – ta kontakt for tilbud.
  • Dersom du ønsker pass for to eller flere hunder  – ta kontakt for tilbud.
  • Hunder fra vårt oppdrett gis 10% rabatt.
  • Avbestillingsgebyret er kr. 500,- dersom plassen avbestilles mindre enn 2 uker før avtalt pass.
  • Hundepass betales for før/ved levering av hunden hvis ikke annet er avtalt.

 

Alle priser er inkl. mva.
Org.nr.: 918 425 950 mva
Kto.nr.: 2280 44 61411

Comments are closed.